TOPOGRAFISCHE WANDELKAARTEN ARDENNEN - DEEL 1


Book TOPOGRAFISCHE WANDELKAARTEN ARDENNEN - DEEL 1
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • TOPOGRAFISCHE WANDELKAARTEN ARDENNEN - DEEL 1 Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • TOPOGRAFISCHE WANDELKAARTEN ARDENNEN - DEEL 1 Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

Dit voorjaar is de dvd met de Topografische Wandelkaarten Ardennen op de markt gekomen. Dit is de derde generatie digitale routekaarten die tot stand komt door de samenwerking van het Nationaal Geografisch Instituut (NGI) en Uitgeverij Lannoo. Uit de titel blijkt reeds dat deze dvd een uniek wandelproduct is, nooit eerder zijn wandelroutes en uitstapideeën op dvd uitgegeven. Voor de samenstelling heeft Lannoo samengewerkt met het Office de Promotion du Tourisme. De software is ontwikkeld door ADW Software, een Vlaams bedrijf dat internationaal hoog scoort met state-of-the-art GIS-toepassingen.
 
De routes worden weergegeven op NGI-kaarten op schaal 1:10.000. Verder bevat deze dvd een schat aan interessante gegevens: logies, toeristische uitstapideeën en praktische informatie. Met deze dvd stippel je snel en eenvoudig een wandeltocht uit. Van deze tocht kun je onmiddellijk een samenvatting bekijken met de lengte, het hoogteprofiel en zelfs het aantal calorieën die je zult verbruiken. De kaart kun je uitprinten. Daarnaast is het mogelijk om tracks, routes of waypoints te exporteren naar een Garmin of een Magelan GPS-toestel. De gegevens zijn ook te bekijken op een Personal Digital Assistent (PDA), hiervoor heb je wel kaartsoftware zoals PathAway of OziExplorer nodig.
Via het startmenu vind je een uitgebreide gebruikershandleiding. Bovendien kun je voor vragen, een instructievideo, een gebruikersforum en een online helpdesk terecht op www.topokaarten.be.

Deze dvd met Deel 1 bestrijkt de regio Huy - La Roche - Durbuy - Saint-Hubert. In totaal zullen er drie delen verschijnen om het ganse gebied van de Ardennen te dekken.
 


Op zoek naar een leuke vakantie in de Belgische Ardennen, zoek hier

Tags: Belgische Ardennen, Lannoo uitgeverij, Vakantie Ardennen, Vakantie België, Vakantie Wallonië

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: