TOPOGRAFISCHE WANDELKAARTEN VLAAMSE ARDENNEN


Book TOPOGRAFISCHE WANDELKAARTEN VLAAMSE ARDENNEN
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • TOPOGRAFISCHE WANDELKAARTEN VLAAMSE ARDENNEN  Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • TOPOGRAFISCHE WANDELKAARTEN VLAAMSE ARDENNEN  Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

De Vlaamse Ardennen zijn sinds mensenheugenis bekend als een wandelparadijs. Wie de regio wil verkennen kan dit voortaan met de nagelnieuwe dvd van uitgeverij Lannoo met de Topografische Wandelkaarten van de regio. De dvd bevat de gedetailleerde topografische kaarten op schaal 1:10.000 van het Nationaal Geografisch Instituut (NGI) voor de regio Vlaamse Ardennen: Zwalm, Oudenaarde, Kluisbergen, Brakel, Ronse, Geraardsbergen.

Afdrukken en exporteren naar GPS
Met de automatische routeplanner stippel je snel en eenvoudig wandeltochten uit. Het programma stelt je de kortste route voor die zoveel mogelijk langs kleine, rustige wegen loopt. Naderhand kun je de route naar je eigen wensen bewerken. Van elke tocht kun je onmiddellijk een samenvatting bekijken met de lengte, het hoogteprofiel en de benodigde tijd. De kaarten kun je uitprinten en als track of route met waypoints exporteren naar een GPS-, PDA-, MP3- of MP4-toestel.

Plus10 kant en klare wandelroutes
Naast het ontwerpen van je eigen tochten kun je kiezen uit 10 wandelingen uitgestippeld door specialist Luc Vanneste. Deze tochten zijn kant-en-klaar uitgetekend op de kaart en volledig beschreven met alle praktische informatie zodat u meteen op pad kunt. Bovendien vind je op de kaart 150 toeristische uitstapideeën en meer dan 100 adresjes van wandellogies.

Tags: Vakantie België, Vakantie Vlaanderen, Vlaamse Ardennen, Wandelgidsen, Wandelroutes

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: