FAMILIEGIDS FRANKRIJK (CAPITOOL)


Book FAMILIEGIDS FRANKRIJK (CAPITOOL)
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • FAMILIEGIDS FRANKRIJK (CAPITOOL) Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • FAMILIEGIDS FRANKRIJK (CAPITOOL) Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

De mooie beelden van Mont-Saint-Michel van tijdens de voorbije Tour de France indachtig, sloeg ik de index na om te kijken wat er hier zoal te beleven viel voor groot en klein. Dit is een van de belangrijkste toeristische attracties van Frankrijk, maar staat niet als dusdanig in de index. Je moet gaan kijken bij West-Frankrijk, waar je dan Normandië vindt en vervolgens Mont-St.-Michel. Moet het zo omslachtig? Na dat zoekwerk vind ik onder 'Kids' Corner' alleen  maar iets over een tekening op een kaart en een legende over de beroemde heilige. Eigenlijk had ik wel iets 'actief' in mijn hoofd voor de kids...

Op naar Auvergne dan maar, een regio waar ik een boontje voor heb. Niet in de index, maar wel terug te vinden in het hoofdstuk 'Midden-Frankrijk en de Alpen' en daar pas onder 'Centraal Massief'. Kan het niet eenvoudiger? Dit is toch een Familiegids?

Interessante informatie is er in overvloed, dat wel, maar mag ze ook wat gemakkelijker terug te vinden zijn. Of ben ik te lui en staat mijn hoofd al in vakantiemodus?


  

Tags: Capitool reisgidsen, Reizen met kinderen, Vakantie Frankrijk

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: