40 MOTORTOCHTEN OVER DE HELE WERELD


Book 40 MOTORTOCHTEN OVER DE HELE WERELD
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • 40 MOTORTOCHTEN OVER DE HELE WERELD Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • 40 MOTORTOCHTEN OVER DE HELE WERELD Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

Deze luxueuze uitgave, met heel wat prachtige foto's, omvat een 40-tal motortochten over de hele wereld. Elke tocht staat garant voor zo' 2 à 3 weken vakantie. De tochten zijn netjes verdeeld over alle continenten maar Europa en Amerika zijn het meest vertegenwoordigd. Alles samen dus goed voor minstens 80 weken rijplezier. Maar om dat allemaal te bundelen in een boek van minder dan 200 bladzijden heeft men zich uiteraard moeten beperken.

Een roadbook is het dus niet geworden. De routes zijn kort beschreven en er is een kleine kaart mee opgenomen. Voldoende om zelf een reisvoorbereiding te maken maar zeker onvoldoende om alleen met deze informatie op reis te vertrekken. Je krijgt ook tips over de beste reisperiode. Dikwijls raden ze een bike-inclusive tocht aan als die bestaan voor die regio, spijtig genoeg schrijven ze er niet de gegevens bij van de touroperators die zoiets aanbieden.

In dit boek vind je alle soorten routes terug, zowel offroad als routes voor baanmotoren. Sommige zijn opgevat als rondreizen, anderen als een enkel traject. Vooraleer de auteur een tocht opnam in dit boek moest het aan bepaalde criteria beantwoorden zoals de mogelijkheid om een motor te huren of een bike-inclusive trip te boeken.

Dit is meteen de grote troef van dit boek. Je zal bij het uitwerken van een van deze motortochten niet geconfronteerd worden met zware organisatorische problemen. Dus krijg je een prachtig ideeënboek voor een eindeloos en divers rijplezier.

Tags: Geschenkboek, Motorreizen, Reisroutes, Reistips

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: