ALPEN - DE MOOISTE AUTO & WANDELROUTES


Book ALPEN - DE MOOISTE AUTO & WANDELROUTES
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • ALPEN - DE MOOISTE AUTO & WANDELROUTES Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • ALPEN - DE MOOISTE AUTO & WANDELROUTES Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

In deze luxueuze uitgave vind je niet minder dan 50 autoroutes in de Alpen. Ze zijn meestal in lusvorm en nemen één tot twee dagen in beslag. Je krijgt per tocht, naast de beschrijving, tips voor een wandeltocht in de bergen en informatie over de bezienswaardigheden onderweg. De autoroutes zijn netjes verdeeld over de ganse Alpen van het Oostenrijkse Mariazell tot het andere eind van de Alpen aan de Franse Azurenkust.

Dit boek geeft je vooral ideeën die je dan zelf kan uitwerken tot een reis naar jou wensen. Elke route is voorzien van een duidelijke kaart en sommigen kunnen met elkaar verbonden worden. Een grote overzichtskaart van de Alpen zal je hierbij helpen. Het was handiger geweest moesten ze er ook nog de afstand van elke route bijgeplaatst hebben. Nochtans ontbreekt het niet aan andere praktische informatie. Spijtig dat de ondertitel het heeft over 'wandelroutes', behalve wandeltips zijn er geen echte wandelroutes in de werkelijke zin van het woord te vinden.

De prachtige foto's maken van dit boek een zeer waardevolle inspiratiebron, met praktische tips, voor de mooiste autoroutes over de Alpenpassen.

Tags: Autoroutes, Reisroutes, Rondreizen, Vakantie Oostenrijk

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: