ULTIEME STEDENTRIPS (LONELY PLANET)


Book ULTIEME STEDENTRIPS (LONELY PLANET)
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • ULTIEME STEDENTRIPS (LONELY PLANET) Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • ULTIEME STEDENTRIPS (LONELY PLANET) Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

De term "beste steden van de wereld" in de ondertitel mag je op meerdere wijzen begrijpen of interpreteren. Ja, beslist ook "best voor citytrip", maar er zijn meer opties. De meest bevreemdende ervaring bijvoorbeeld; daarvoor moet je in Pyongyang zijn. Daar is er bijvoorbeeld een hotel met duizenden kamers, terwijl er nauwelijks bezoekers naar de stad komen. Je kunt ook kiezen voor de stad met de beste koffie, met het beste nachtleven, met de meest fantastische stranden, met de mooiste selectie aan festivals, ...

Maar liefst 200 steden die om uiteenlopende redenen een trip waard zijn worden hier beknopt voorgesteld, met telkens een pagina tekst en een pagina beeld. De tekst bevat informatie die je kan helpen je keuze te bepalen: plus- en minpunten, de beste bezoektijd, de structuur van de stad, wat je er moet doen, eten en drinken, … Wat de stad vooral exporteert en importeert lijkt me in deze context weinig belangrijk.

Zeer leuk is dat deze uitgave je leidt langsheen steden waaraan je nooit dacht voor een trip of die je zelfs helemaal niet kent: Bukara, Gondar, Thimphu, Varanasi, … De klassiekers zijn evenzeer vertegenwoordigd: Berlijn, Barcelona, Helsinki, Dublin, … De keuze wordt er echt niet eenvoudiger op, maar wil je iets verrassends, dan vind je hier beslist iets. En zelfs als je thuisblijft is dit best een ontdekkingstocht met veel kijkplezier. 

  


Ondertitel: "Inspiratie uit de beste steden van de wereld".

Tags: Citytrips, Lonely Planet

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: