400 DROOMRITTEN


Book 400 DROOMRITTEN
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • 400 DROOMRITTEN Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • 400 DROOMRITTEN Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

Net zoals er schitterende trajecten zijn voor fietsers, wandelaars of treinreizigers, zijn er ook voor automobilisten.  Gelukkig is er hier en daar nog voldoende plaats zodat iedereen kan genieten van de schoonheid op en naast de eigen route. De foto's en sfeerbeschrijvingen in deze omvangrijke uitgave zijn alvast een stevige uitnodiging om op pad te gaan en al dat moois met eigen ogen te aanschouwen en (nogmaals) in beeld vast te leggen.

Vooral Noord-Amerika en Europa komen aan bod, terwijl er ook nog enigszins ruimte is voor Azië en Zuid-Amerika. Afrika daarentegen komt er zeer bekaaid van af, alsof daar te weinig prachtige autoritten kunnen gemaakt worden. Zelfs van het veel kleinere "Australië" komen er een viervoud aan routes aan bod. Ja, inderdaad, de auteur of de vertaler gebruikt verkeerdelijk de naam Australië voor het continent Oceanië.

Aan de allermooiste droomritten, telkens gerangschikt per thema, worden meestal twee rijkelijk geïllustreerde pagina's voorbehouden. Daarnaast komen er in beknopte vorm nog een aantal verwante thema's aan bod , met telkens een tiental prachtige ritten. Alleen bij de allermooiste ritten is er bijkomende technische informatie over ligging, afstand, duurtijd en een kaartje dat enigszins de route situeert.

Vooral de prachtige foto's uit dit boek blijven bij. Mocht je de ritten zelf willen aanvatten, dan heb je nog enige organisatie voor de boeg.

  


Ondertitel: "De mooiste autoroutes ter wereld".

Tags: Autoroutes, National Geographic

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: