DE KEUKEN VAN CATALONIË


Book DE KEUKEN VAN CATALONIË
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • DE KEUKEN VAN CATALONIË Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • DE KEUKEN VAN CATALONIË Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

De lokale markt is het uitgangspunt voor de recepten van José Pizarro. Daar vindt hij verse ingrediënten allerhande (vlees, vis, groenten, …) en ook wel eens inspiratie. Met een mand vol verswaren trekt hij zich terug in zijn culinair heiligdom om er resem gerechten te creëren, zowel eenvoudige als meer complexe. Zowel de beginnende keukenpiet als de meer gevorderde chef ontdekt in deze uitgave een ruim aanbod om de steeds weerkerende vraag "wat eten we vandaag?" op verrassende wijze te beantwoorden.

De indeling van dit lekkere boek is eenvoudig: volgens de ingrediënten (vlees, vis, groenten) en vervolgens als toetje een resem desserts. Bij ieder recept hoort een korte inleiding over de herkomst ervan of het ontstaan. Mocht je in Catalonië op vakantie zijn, maak dan gebruik van de adviezen van de auteur over lekkere eetadresjes.

Zoveel lekkers springt van de mooie foto's dat het moeilijk kiezen is wat eerst te proeven. Warme salade van eend, pompoen en linzen lijkt me wel wat, maar dat geldt ook voor Geroosterde zeeduivelstaart met citroentijmsalsa en Tortilla met wilde paddenstoelen. Bij de desserts proef je van Crema Catalana, Aardbeien met vermoutazijn of Clementinesorbet. 

Geniet ervan !


Ondertitel: "Recepten uit Barcelona en omstreken".

Tags: Gastronomie, Vakantie Catalonië

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: