ZEVEN TALEN IN ZEVEN DAGEN


Book ZEVEN TALEN IN ZEVEN DAGEN
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • ZEVEN TALEN IN ZEVEN DAGEN Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • ZEVEN TALEN IN ZEVEN DAGEN Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

Zeven talen in zeven dagen? Dat lijkt een meer dan behoorlijke uitdaging! Gelukkig bedoelt auteur en taalvirtuoos Gaston Borren niet dat je die talen ook effectief kunt leren in die korte tijdspanne, maar hij vertelt je wel hoe je er "toegang tot krijgt". Kort door de bocht, je leert hoe belangrijke en nuttige informatie uit andere talen te begrijpen.


Om die andere talen in hoofdlijnen (en zelfs meer) te begrijpen biedt de auteur een resem trucs en tips (diejje dan wel moet leren en liefst ook onthouden).Verbanden leggen tussen woorden uit verschillende talen en bruggetjes bouwen ertussen zijn uitermate belangrijk.

Enige basiskennis van Engels en liefst ook Frans zijn mooi meegenomen als je die andere talen wil begrijpen. De auteur begint met je enigszins wegwijs te maken in het Fries wegens de eerder nauwe banden met het Nederlands. Vervolgens pak je naar opklimmende moeilijkheidsgraad ook de andere talen aan: Deens, Noors, Zweeds, Italiaans, Frans en tenslotte Portugees. Elke dag één taal om te begrijpen. Toch wel een behoorlijke snelheid.

Andere talen begrijpen moge dan een behoorlijke taak lijken, met geduld, inzicht en zin voor logica geraak je stap voor stap vooruit. Nu alleen nog zoveel mogelijk taaltips en -trucs onthouden en je bent goed op weg om belangrijke informatie in de vermelde talen te begrijpen.

  

Tags: Talen

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: