MARS POCKET ATLAS


Book MARS POCKET ATLAS
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • MARS POCKET ATLAS Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • MARS POCKET ATLAS Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

Tegenwoordig moeten we vooral dromen van reizen iets verder dan onze heimat. Dus,waarom niet dromen van héél verre reizen; zowel in afstand als in tijd? Naar de planeet Mars bijvoorbeeld.  Het duurt nog wel een aantal jaren voor we deze verre trip kunnen ondernemen, maar het kan beslist geen kwaad om nu al na te denken over de voorbereiding en de precieze bestemming.


Beschouw deze Mars Pocket Atlas als de basis voor je verkenningen. Wegen zijn er uiteraard nog niet en aan het uitrollen van een Mars-GPS systeem moet nog begonnen worden. Op dit ogenblik is deze bescheiden zakatlas dus nog van groot belang voor toekomstige reizigers. Van wie er als eerste met deze atlas op Mars rondtoert ontvangen we graag een selfie met je voertuig op de achtergrond.

Ik zou alvast graag een bezoek brengen aan de berg Olympus, ruimschoots hoger dan onze aardse Mount Everest. Aan door mensen geconstrueerd erfgoed ontbreekt het evenmin op Mars. Ik ben alvast begonnen met het uitstippelen van een roadtrip langs de verschillende ruimtetuigen en Marsjeeps die er inmiddels al te bezichtigen zijn. Bijzonder spectaculair lijkt me dat je niet alleen de zonsondergang kan bewonderen, maar naargelang de nabijheid ook de Aardondergang.

Toerisme op Mars mogen dan vandaag een verre droom lijken, maar de dag komt beslist dat je een Marsticket kan kopen, al moet je daarvoor over meer dan het gewone vakantiebudget beschikken. Niet vergeten je picknick mee te nemen want horeca is er voorlopig nog niet.

Met deze behoorlijk gedetailleerde Mars Zakatlas bij de hand kan je alvast beginnen dromen. En sparen natuurlijk voor je ticket. En bovenal: maak je de wetenschappelijke informatie uit deze interessante uitgave al eigen.

  

Tags: Wetenschap

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: