AFRIKA


Book AFRIKA
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • AFRIKA Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • AFRIKA Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

Langsheen vijf unieke gebieden kom je in deze ontdekkingstocht over Afrika.  Deze reis brengt je naar de Kalahari, de savanne, Congo, Kaap de Goede Hoop en de Sahara. Hoe is het gesteld met de uitgestrekte regenwouden van West-Afrika? En hoe overleven de dieren in de grote hitte van de grootste woestijn ter wereld?  Dit zijn maar enkele vragen die de auteurs zich stelden.  Al gauw bleek hoeveel delen van Afrika nog zo goed als ongekend zijn. Ondanks de vele boeken die reeds over Afrika geschreven zijn verneem je in deze uitgave nieuwe en opwindende gegevens over dit soms letterlijk donkere continent.  Achteraan in dit boek is een apart hoofdstuk besteed aan de mooiste plekken voor natuurliefhebbers.

 
In dit boek zit een bijzondere, nieuwe technologie verwerkt: de Quercus Eye app.  Op talrijke plaatsen in deze uitgave is een oog-symbool opgenomen.  Hiermee kan je met de meeste smartphones of tablets de bijhorende beelden oproepen.  
 
Talrijke fotografen hebben meegewerkt aan deze uitgave.  De foto’s zijn werkelijk spectaculair en van een uiterst scherpe kwaliteit.


Ondertitels:

Van de BBC-serie: Oog in oog met het onbekende
(Download de gratis Eye-app en zie de beelden in het boek tot leven komen)

Tags: Fotoboeken, Vakantie Afrika

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: