101 ROMANTISCHE REIZEN


Book 101 ROMANTISCHE REIZEN
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • 101 ROMANTISCHE REIZEN Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • 101 ROMANTISCHE REIZEN Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

Op zoek naar een cadeautje voor onder de kerstboom? Dan hebben we een ideetje. Dit boekje van 12 x 15,5 cm met harde kaft en 300 bladzijden dik, lijkt op een doosje en voelt ook zo aan. Het bevat 101 ideeën voor een romantisch reisje, zowel kortbij als ver weg. Je trekt naar alle continenten op zoek naar romantische bestemmingen.

Een paar voorbeelden? De Victoriawatervallen in Zambia, het Cape Breton eiland in Canada, de archipel van Rangiroa in Frans-Polynesië, Seven Mile Beach op de Kaaimaneilanden, de stad Srinagar in India. Naast een prachtige foto krijg je een algemene tekst over die bestemming en wat je zeker niet mag missen.

Bij de vele geselecteerde eilanden weet je wellicht wel waarom het tot de selectie van romantische bestemmingen behoort. Maar voor steden ontbreken dikwijls een paar romantische tips en blijft de informatie te algemeen. Bij de kastelen van de Loire krijg je dan wel bezoektips om romantische plekjes op te zoeken.

Het is in elk geval een leuk cadeautje en voor de romantiek zal je toch grotendeels zelf moeten zorgen. Een koele kikker op een romantisch eiland blijft een koele kikker.


Formaat boekje: 12 x 15,5 cm.

Tags: Fotoboeken, Geschenkboek, Reistips

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: