WANDELBOX MAASVALLEI


Book WANDELBOX MAASVALLEI
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • WANDELBOX MAASVALLEI Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • WANDELBOX MAASVALLEI Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

Over een lengte van ongeveer 40 km vormt de Maas de natuurlijke grens tussen België en Nederland.  De lange smalle strook die de Maasvallei is, heeft een gevarieerd landschap van oude rivierarmen, grindbanken en groene oeverwallen.  Wandelaars kunnen met deze wandelbox hun hart ophalen.  In de box zitten 3 uitgebreide wandelkaarten en 3 brochures.  Je kan kiezen voor in totaal 28 km wandelplezier in Dilsen-Stokkem, 35 km in Leut & Meeswijk of een stroom van cultuur beleven bij de in totaal 38 km in Aldeneik & Maaseik. 

Per kaart zijn er 3 tot 6 wandelingen uitgewerkt die variëren van 2,5 km tot 14,2 km.  In de bijhorende legenda vind je informatie over de bewegwijzerde routes zoals startplaats, bereikbaarheid met het openbaar vervoer, infopunten, geschikt voor kinderwagens en al dan niet onverharde paden. Op de achterzijde van de kaarten staat er uitgebreide gebieds- en achtergrondinformatie over de bezienswaardigheden waarmee je kennis maakt tijdens de wandelingen.

De 3 bijgevoegde brochures geven je een nog betere kijk op de regio.  De wandelbrochure Oud-Rekem bevat een duidelijk plattegrond van dit voormalig grafelijk stadje en gidst je langs de mooie plekjes. De vogelkaart laat je kennismaken met de vogelsoorten in de Maasvallei.  Mag het iets wilder? is de laatste brochure die uitlegt hoe het natuurbeheer door grote grazers wordt aangepakt.

Galant zijn de Limburgers zeker en vast.  In het mij toegestuurde pakket stak een bon voor de wandelkaart van Drie Eigen die tijdelijk niet voorradig is.  Als ik deze bon opstuur ontvang ik de wandelkaart kosteloos zodra hij weer voorradig is.  Dat is service en klantvriendelijkeheid! 

Trek je wandelschoenen aan en ga genieten van deze gastvriendelijke streek! 

Tags: Vakantie Limburg, Wandelen, Wandelroutes

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: