TOPOGRAFISCHE WANDELBOX ARDENNEN


Book TOPOGRAFISCHE WANDELBOX ARDENNEN
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • TOPOGRAFISCHE WANDELBOX ARDENNEN Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • TOPOGRAFISCHE WANDELBOX ARDENNEN Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

Juist op tijd voor de start van het wandelseizoen brengt Uitgeverij Lannoo de Topografische Wandelbox Ardennen uit. In deze box vind je drie dvd’s die het volledig grondgebied van de  Ardennen in kaart brengen. Met 60 wandelroutes en 1000 uitstapideeën. Dit uitzonderlijk concept kwam tot stand door de samenwerking van Uitgeverij Lannoo en het Nationaal Geografisch Instituut (NGI). Voor de samenstelling is samengewerkt met het Office de Promotion du Tourisme de Wallonie. De software is ontwikkeld door ADW Software, een Vlaams bedrijf dat internationaal hoog scoort met state-of-the-art GIS-toepassingen.
 
De routes worden weergegeven op NGI-kaarten op schaal 1:10.000. Verder bevatten de dvd’s een schat aan interessante gegevens: logies, toeristische uitstapideeën en praktische informatie. Bovendien vind je op elke dvd de 20 mooiste wandelingen in de regio van Ardennenspecialist Julien Van Remoortere, meer dan 400 logeeradressen en 300 toeristische uitstapideeën. 
 
Met de dvd’s stippel je snel en eenvoudig een wandeltocht uit. Van elke tocht kun je onmiddellijk een samenvatting bekijken met de lengte, het hoogteprofiel en zelfs het aantal calorieën dat je zult verbruiken. Naast het uitprinten is het ook mogelijk om tracks, routes of waypoints te exporteren naar een Garmin of een Magelan GPS-toestel. De gegevens zijn ook te bekijken op een Personal Digital Assistent, hiervoor heb je wel kaartsoftware zoals PathAway of OziExplorer nodig.
 
Om het de gebruiker gemakkelijk te maken heeft Lannoo de website “Topokaarten” op het net gezet. Via het startmenu krijg je de activeringscode, de handleiding en een demo. Verder vind je er een gebruikersforum en een online helpdesk: www.topokaarten.be
 
De box bevat drie dvd’s:
Dvd 1 - Huy - La Roche - Durbuy - Saint-Hubert
Dvd 2 - Hoge Venen, Oostkantons
Dvd 3 - Semois, Gaume


Op zoek naar een leuke vakantie in de Belgische Ardennen, zoek hier

Tags: Belgische Ardennen, Lannoo uitgeverij, Vakantie Ardennen, Vakantie België, Wandelgidsen

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: