TURKIJE, ROUGH GUIDE


Book TURKIJE, ROUGH GUIDE
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • TURKIJE, ROUGH GUIDE Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • TURKIJE, ROUGH GUIDE Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

De Nederlandstalige Rough Guide Turkije is een kanjer van 775 bladzijden en toch vind je snel wat je zoekt. Het is een complete gids over Turkije die zowel de bekende toeristische plekken aandoet als de minder vaak bereisde delen van Turkije. En die laatste krijgen echt wel voldoende aandacht. Start met de inleiding (20 bladzijden) en dan weet je wat Turkije je te bieden heeft. De hoogtepunten, beste reistijd en nog meer tips krijg je te lezen in dit kort bestek.

En dan ben je klaar om naar de regio's te gaan die je wil aandoen. Compleet is deze reisgids van Turkije wel want Istanbul met omgeving krijgen niet minder dan 10% van de inhoud. Zoals je weet bevat een Rough Guide weinig tot geen foto's maar wel een overvloed aan plannetjes, plattegronden en toeristische informatie. Het is zeer praktisch opgevat met openingsuren van bezienswaardigheden, tips en zelfs hoe je er komt met het openbaar vervoer.

In de Rough Guide Turkije vind je geen beoordeling van de bezienswaardigheden. Maar je leest algauw bij de beschrijving wat je mag verwachten. De auteurs staan zeer kritisch tegenover de toeristische attracties maar terzelfdertijd geven ze ook toe dat de mening soms afhankelijk is van de persoonlijke voorkeuren en interessevlakken. Deze reisgids is er niet alleen voor de cultuurfreak want ze besteedt evenveel aandacht aan de badplaatsen en hun stranden als aan de opgravingssites.

Aan algemene praktische informatie en achtergronden geen gebrek. Wie snel wat wil opzoeken zal zeker zijn gading vinden in het register achteraan, zowel op plaats als op naam of thema. Een completere reisgids Turkije in het Nederlands is niet te vinden. Bovendien is de prijs zeer competitief.

Tags: Rough Guides, Vakantie Turkije

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: