TROTTER TOSCANE - UMBRIË


Book TROTTER TOSCANE - UMBRIË
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • TROTTER TOSCANE - UMBRIË Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • TROTTER TOSCANE - UMBRIË Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

Naar regio’s die zoveel te bieden hebben als Toscane en Umbrië vertrek je maar best goed geïnformeerd. Een zulke goed gevulde bron van informatie is deze gids uit de Trotter reeks. Vooral wanneer je in deze streek, die toch wat prijzig is op vlak van overnachtingen, extra zorg en aandacht wil besteden aan je vakantiebudget, is nuttig informatie op dat vlak beslist welkom.
 
Het budgettaire is slechts één aspect van wat deze Trotter te bieden heeft. Er zijn slechts weinig aspecten die kunnen geklasseerd worden onder de noemer toerisme die géén aandacht krijgen in deze gids. Ondanks de veelheid aan informatie zijn er toch onderwerpen die te weinig belicht worden. Talloze bezoekers zijn geïnteresseerd in het Toscaanse wijnaanbod, maar toch werden aan dit hemelse onderwerp slechts een paar oppervlakkige pagina’s besteed. Tal van wijnen uit deze streek kunnen zonder meer hun Franse tegenhangers naar de kroon steken. Elders is de informatie dan misschien weer te overvloedig: zitten er echt toeristen te wachten op een lijstje van beroemdheden uit de regio?
 
Deze beperkte kritiek mag de aandacht niet afleiden van het vele positieve dat deze gids te bieden heeft: up-to-date informatie over een zeer brede waaier aan thema’s, een behoorlijk pakket achtergrondinformatie, degelijke kaartjes, een handig formaat en een zeer budgetvriendelijke aankoopprijs.  


> Toeristische informatie over Umbrië
Een ruime keuze aan hotels in Umbrië, Italië.
Snel zoeken via de zoekmodule naar hotels en promoties
> Een overzicht van onze hotels in Umbrië

Tags: Budgetreizen, Vakantie Italië, Vakantie Toscane, Vakantie Umbrië

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Reacties

Eric Van den Branden

14/10/2008

Reeds vele jaren gaat Trotter mee op reis. Maar deze keer - twee weken Toscane - was hij onze enige gids.Alle info, alle restaurants instant uit het boek zonder prentjes... gewoon zalig.

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: