NATIONAL GEOGRAPHIC REISGIDS ARGENTINIË


Book NATIONAL GEOGRAPHIC REISGIDS ARGENTINIË
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • NATIONAL GEOGRAPHIC REISGIDS ARGENTINIË Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • NATIONAL GEOGRAPHIC REISGIDS ARGENTINIË Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

Door het uitgestrekte grondgebied van Argentinië is er natuurlijk veel variatie in steden en landschappen. Een uitgekiende kleurencode neemt je mee door de geschiedenis en de cultuur van het land. Kaderstukjes geven inside informatie en bovendien worden er heel wat praktische gegevens verschaft. Bij de uitstappen en wandelingen wordt telkens een kaartje afgedrukt met de trajecten en de niet te missen bezienswaardigheden.

Argentinië is door de jaren heen altijd al een gegeerde reisbestemming geweest. Een degelijke reisgids was dan ook gewenst. Met deze National Geographic Reisgids Argentinië worden we op onze wenken bediend. Als auteur namen ze Wayne Bernhardson onder de arm. Hij verblijft vier tot vijf maanden per jaar in Zuid-Amerika, heeft een appartement in Buenos Aires en is gehuwd met een Argentijnse. Fotograaf Eliseo Miciu groeide op in Argentinië, in Cordoba en Patagonië. Zoals blijkt is de fotografie in de reisgidsen van National Geographic van groot belang. Zij zijn rijkelijk geïllustreerd met mooie en soms meesterlijke paginagrote foto’s.

De gids is met zijn 336 bladzijden uitzonderlijk dik. Hij is uitgegeven als paperback met coverflaps. Deze bevatten een overzichtskaart van Argentinië en een kaart van de omgeving van Buenos Aires. De knappe vormgeving, prachtige foto’s en uitstekende kaarten verhogen het cachet van deze uitgave. Het zal de reiziger die het land bezoekt uitstekende diensten bewijzen maar ook de thuisblijver kan er heel wat wetenswaardigheden uit puren.

Tags: National Geographic, Vakantie Argentinië

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: