NAPOLI


Book NAPOLI
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • NAPOLI Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • NAPOLI Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

Het volume bedraagt wel ietsje meer dan dat van een "gewone" reisgids, maar je draagt met deze uitgave dan ook bijzonder veel mee over Napels en omgeving. De "liefde" van de toerist voor Napels fluctueert af en toe wat, maar momenteel lijkt de aandacht weer groeiende. Wanneer je deze turf vol boeiende verhalen helemaal uitgelezen hebt, ben je wellicht ook geneigd deze bijzondere stad een mooie plaats te geven op je bucket list voor de komende tijd.

"Napels van A tot Z" gidst je langs bezienswaardigheden, straten en pleinen met telkens weer boeiende verhalen. Het lijkt wel of de voetpaden bedekt zijn met geschiedenis, feiten en weetjes. Deze uitgave best vooraf inlezen want anders loop je het risico dat meer gehaaste medemensen tegen je aanlopen wanneer je weer eens halt houdt om de finesses van een verhaal in je op te nemen.

"Omstreken van A tot Z" volgt hetzelfde stramien. En verder zijn er ook nog aparte hoofdstukjes over thema's als limoncello, mozarella, de camorra, enz... De auteur heeft een mooie selectie gemaakt over wat er allemaal te weten valt over Napels, maar wees ervan overtuigd dat eenmaal ter plekke je nog meer verhalen zal opsteken.


Ondertitel: "Anekdotische reisgids voor Napels en omgeving".

Tags: Citytrip Napels

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: