MET DE TREIN DOOR ZWITSERLAND


Book MET DE TREIN DOOR ZWITSERLAND
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • MET DE TREIN DOOR ZWITSERLAND Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • MET DE TREIN DOOR ZWITSERLAND Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

Bewonder Zwitserland eens vanachter een treinraam en maak onderweg regelmatig haltes om het natuurschoon, de aangename steden en dorpen en hun geschiedenis en cultuur van nabij te ontdekken. Dat zou de leidraad kunnen zijn van deze kleurrijk geïllustreerde uitgave. Ervaren treinreiziger én Zwitserlandkenner Rik Bomans neemt de lezer mee op heerlijke treinreizen.


Samen met de auteur maak je één grote meerdaagse rondrit -een "Grand Tour" als het ware- en daarnaast start je vanuit 7 verschillende verblijfplaatsen telkens diverse uitstappen van één dag en dat allemaal met zijn geliefde transportmiddel bij uitstek, de trein. Hoeft het gezegd dat je best een plaatsje aan het raam verovert om te genieten van de talrijke prachtige landschappen die de trein aandoet.

Behalve trein-, stations- en landschapsweetjes krijgt de lezer-treinreiziger  ook een hoop tips van wat er zoal te bezoeken en te bewonderen valt in de halteplaatsen. Aan bijzondere treinervaringen ontbreekt het niet in deze gids; dat maken de mooie foto's alvast duidelijk. Beter nog is zelf het Zwitserse spoorgevoel te ervaren. Ogen kom je tekort en de andere zintuigen worden ook meermaals stevig aan het werk gezet.

  
Tags: Trein, Vakantie Zwitserland

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: