MAASTRICHT (MARCO POLO)


Book MAASTRICHT (MARCO POLO)
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • MAASTRICHT (MARCO POLO) Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • MAASTRICHT (MARCO POLO) Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

Wanneer een rijtje van de belangrijkste Nederlandse toeristische steden gemaakt wordt, dan wordt Maastricht wel eens over het hoofd gezien. Volkomen ten onrechte, zoals diegenen weten die er geweest zijn en misschien langer bleven plakken dan gepland. Voorliggend gidsje geeft een eerste indruk van wat er te zien en te beleven valt. Voor de haastigaards onder ons: er is hier zelfs een planning voor één dag uitgewerkt.

Deze gids concentreert zich op enkele belangrijke toeristische aspecten van de stad op de grens van de beide Limburgen: bezienswaardigheden, eten & drinken, shoppen, uitgaan en overnachten. Daarnaast zijn er ook enkele stadswandelingen opgenomen en werpen een blik op de nabije omgeving. Vooral bezoekers met niet al te veel tijd hebben baat bij dit gidsje, maar ook wie hier voor 't eerst komt kan het gebruiken als wegwijzer.

Een beetje jammer is dat de auteurs vergeten één belangrijke troef van de stad uit te spelen: hier is volgens kenners de mooiste boekhandel ter wereld te vinden. In dit gidsje staat boekhandel Selexyz helaas alleen maar vermeld als eentje uit het rijtje.

Tags: Citytrip Maastricht, Marco Polo Uitgeverij, Stedentrips, Vakantie Nederland

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: