LONDEN - NATIONAL GEOGRAPHIC REISGIDS


Book LONDEN - NATIONAL GEOGRAPHIC REISGIDS
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • LONDEN - NATIONAL GEOGRAPHIC REISGIDS Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • LONDEN - NATIONAL GEOGRAPHIC REISGIDS Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

Een bruisende stad, zoals Londen, heeft voor elke bezoeker wat in petto. Er is een groot aanbod aan cultuur, geschiedenis, hedendaagse kunst en theatervoorstellingen.  Dit boek bezit al de nodige informatie voor een kort verblijf of een langere vakantie.  Allereerst is er een korte kennismaking met deze metropool.  Op die manier kan je zelf alvast je reiswensen inplannen en afstemmen. 

 

De insider tips, de ervaar tips en de niet te missen tips van de National Geographic Reisgidsen zijn altijd even verfrissend als boeiend.  Zo ook in deze uitgave.  Neem deel aan een busrit langs de bekende Londense filmlocaties of schrijf je in voor een Ducktour met een amfibievoertuig.  Een sublieme belevenis is de Evensong in Westminster Abbey, gezongen door de koorknaapjes van de koorschool. Of ga op zoek naar De steen van Rosetta.

 

Wandelingen te over in deze uitgave!  De stapper kan kiezen uit een wandeling door Westminster, door de City, over de Strand en door Covent Garden, Kensingston Gardens, …  De routebeschrijvingen en bijhorende plannetjes zijn noodzakelijk om op het goede pad te blijven.  Voor wie graag buiten de lijntjes kleurt zijn er ook uitstapjes buiten Londen opgenomen.

 

Mooie foto’s en talrijke plattegronden tonen het mooiste én het allermooiste van Londen.  Bij elk museum, park, kerk, theater of toeristische/culturele attractie staan steeds de URL’s vermeld samen met de openingsuren, de toegangsprijs, de nabijheid van metrostation en het telefoonnummer.  

Dit is een uitgebreide reisgids met héél veel informatie.


  

Tags: Citytrips Londen, National Geographic, Stedentrips

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: