JORDANIË (DOMINICUS)


Book JORDANIË (DOMINICUS)
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • JORDANIË (DOMINICUS) Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • JORDANIË (DOMINICUS) Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

In de regio zich uitstrekkend van de Golf van Aqaba, de Dode Zee en vervolgens noordwaarts in de richting van het over de grens gelegen Meer van Tiberias, is Jordanië beslist het meest veilige en stabiele land. Belangrijker nog is de grote rijkdom aan archeologische schatten, naast de talrijke mogelijkheden op vlak van avontuur, natuur, ontspanning en cultuur. Een ware schatkamer voor de geïnteresseerde vakantiegangers.

De auteurs brengen deze veelzijdige rijkdom uitstekend onder woorden en in beeld, zodat je meteen basisinformatie in handen hebt om op velerlei wijzen te genieten van Jordanië. Nog toe te voegen aan die rijkdom is een flinke scheut gastvrijheid en een lokale keuken om van te smikkelen. Ook wie enige aandacht wil schenken aan gebeurtenissen uit het leven van Jezus Christus komt aan zijn trekken. Daarvoor moet je niet per sé buiten de veilige Jordaanse grenzen.

Met deze Dominicus reisgids word je ruimschoots voorzien van informatie en kan je meer tijd besteden aan het ontdekken van dit prachtige land met zijn rijke geschiedenis.

  

Tags: Dominicus, Vakantie Jordanië

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: