IERLAND EN NOORD-IERLAND (DOMINICUS)


Book IERLAND EN NOORD-IERLAND (DOMINICUS)
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • IERLAND EN NOORD-IERLAND (DOMINICUS) Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • IERLAND EN NOORD-IERLAND (DOMINICUS) Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

Brexit of geen brexit, een zachte grens of een harde grens tussen beide Ierse regio's, het blijft beslist de moeite waard om die grens te dwarsen, in om het even welke richting. De Ierse republiek is toeristisch gezien weliswaar enkele stappen vooruit op de buren die nog steeds afhankelijk zijn van Groot-Brittannië. Wie weet brengt de brexit daarin verandering?

Waar je ooit gaat, het eiland is een bijzonder aangename plek om je vakantie door te brengen. De zon schijnt er weliswaar niet eeuwigdurend, maar ter compensatie krijg je zoveel terug: sfeer, muziek, gastvrijheid, prachtige landschappen, bijzondere kusten, … Het kaartje aan de binnenzijde van de flap situeert de diverse graafschappen en dat is best handig. 

Blij te noteren dat de grote flater rond politicus Gerry Adams in de vorige editie relatief snel rechtgezet werd. Hij hoort nu weer bij het land waar hij actief was. Verder voldoet deze uitgave aan het informatieniveau dat je inmiddels gewend bent van Dominicus reisgidsen. Laat je dus zonder zorgen of hoofdbrekens begeleiden door deze uitgave.

  

Tags: Dominicus, Vakantie Ierland, Vakantie Noord-Ierland

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: