IERLAND EN NOORD-IERLAND (DOMINICUS)


Book IERLAND EN NOORD-IERLAND (DOMINICUS)
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • IERLAND EN NOORD-IERLAND (DOMINICUS) Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • IERLAND EN NOORD-IERLAND (DOMINICUS) Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

Het gezamenlijke Ierse eiland is een heerlijke plek om te bezoeken. De landschappen, de geschiedenis, de bezienswaardigheden, de sfeer, de gastronomie en ja, ook de muziek, zorgen voor een uniek mengsel waarin de bezoeker zich met graagte onderdompelt. Met een gerust gemoed neem ik een reisgids van Dominicus ter hand om me te laten rondleiden in de diverse regio's van dit bijzondere eiland.

Mijn goed humeur kreeg een stevige stomp toen ik las wat de auteur (en vervolgens de redactie) uitspookte met Gerry Adams. Deze zeer bekende Noord-Ierse politicus werd zonder boe of ba getransfereerd van de Noord-Ierse naar de Ierse politiek. Alsof een Belgische vice-premier plots een rol krijgt in de Nederlandse regering.... Een dergelijke blunder volstaat in mijn gen om de geloofwaardigheid van de volledige uitgave aan te tasten. Met enig wantrouwen heb ik verder gelezen, maar gelukkig was er geen bijkomende blooper meer.

Verder blijkt deze reisgids zich te houden aan het gebruikelijke kwaliteitsniveau van Dominicus-gidsen. Goede informatie, duidelijke omschrijvingen en verwijzingen, goede en gevarieerde keuze van onderwerpen, interessante weetjes, degelijke foto's, prima overzichtskaartjes, ... Conclusie: best geschikt voor de reiskoffer bij je volgende trip naar de overzijde van de Ierse Zee. 

   

Tags: Dominicus, Vakantie Ierland

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: