I LOVE THE SEASIDE: FRANKRIJK


Book I LOVE THE SEASIDE: FRANKRIJK
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • I LOVE THE SEASIDE: FRANKRIJK Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • I LOVE THE SEASIDE: FRANKRIJK Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

Van Normandië tot en met de Baskische kust gaan de auteurs op zoek naar leuke plekken met een sportief aanbod langsheen de Franse Atlantische kust. Stranden waar de grote massa opduikt vormen niet meteen het gewenste reisdoel. Dan toch liever kleinere stranden, aan een aangename baai bijvoorbeeld, of ergens op een plek die de ontwerpers van het wegennet vergeten zijn.

Naast de prettige ligging en de sfeer is vooral het sportieve belangrijk voor de samenstellers van deze gids. Surfen en de sfeer die erbij hoort is alvast belangrijk, maar daarnaast is er ook aandacht voor ander strandplezier, wandelen, relaxen, ... Kortom vakantie, al dan niet met kinderen. Daarbij horen ook tips voor goedkopere verblijfsmogelijkheden.

Belangrijke toeristische trekpleisters laten de samenstellers van deze uitgave veelal aan zich voorbijgaan, maar je krijgt wel allerhande doe-tips, over een muziekfestival bijvoorbeeld, een goede plek om te duiken, paardrijden, yoga, mountainbiken, enz... Bij wijze van smakelijke uitsmijter krijgt de lezer af en toe ook een lekker ogend receptje voor de kiezen. 

Als voorgaande jouw soort vakantie samenvat, loop dan eerst eens langs bij de boekhandelaar.

  

Tags: Vakantie Frankrijk

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: