GEORGIË EN ARMENIË (DOMINICUS)


Book GEORGIË EN ARMENIË (DOMINICUS)
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • GEORGIË EN ARMENIË (DOMINICUS) Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • GEORGIË EN ARMENIË (DOMINICUS) Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

Als je toch in de buurt bent, waarom zou je beide prachtige landen niet tegelijkertijd bezoeken, zou een goed uitgangspunt kunnen zijn. Bij het plannen moet je wel even uitkijken of er geen spanningen zijn met afgescheurde regio's, want die kunnen in een ontvlambare regio als de Kaukasus nog wel eens opflakkeren. Of die spanningen aangewakkerd worden door verhitte gemoederen of de nabijheid van de reusachtige buurman Rusland laten we even in het midden.

Wat ons in deze voormalige Sovjet-republieken beslist aanspreekt is hun vrijheidsdrang, maar er is zoveel meer. Landschappelijke schoonheid, cultuur en tradities strijden om de eerste rang bij je aandacht, maar dan vergeten we welhaast de lokale gastronomie en de zo boeiende geschiedenis die millennia overspant.

De auteur, een kenner pur sang, verdeelt zijn aandacht ongeveer gelijk over beide landen en dat is een ingesteldheid die je als reiziger ook ter harte mag nemen wanneer je naar deze regio in de Kaukasus trekt. Met deze uitgave heb je alvast een prima gids bij de hand, eentje die ook oog heeft voor de praktische kant van de zaak.


Ondertitel: "Tbilisi, Svanetië, Batoemi, Jerevan en meer".

Tags: Dominicus, Vakantie Armenië, Vakantie Georgië

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: