DENEMARKEN CAPITOOL REISGIDSEN


Book DENEMARKEN CAPITOOL REISGIDSEN
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • DENEMARKEN CAPITOOL REISGIDSEN Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • DENEMARKEN CAPITOOL REISGIDSEN Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

Deze Capitool Reisgids Denemarken is al aan zijn zesde uitgave toe. Dit illustreert hoe deze uitgever zijn reisgidsen zo actueel als mogelijk in de boekenrekken wil zien. Ook nu krijg je de vertrouwde ingrediënten van een Capitool reisgids: bondige teksten, prachtige illustraties, enorm praktisch en volledig.

Vorige zomer trokken we zelf naar Denemarken en ontdekten plekjes die we nooit eerder in een reisgids hadden gezien. Dus onderworpen we die nieuwe reisgids Denemarken van Capitool aan een ultieme test. Tot onze grote verbazing vinden we die plekjes allemaal terug in deze uitgave. Zelfs het uitzichtspunt nabij Gilleleje waar je geen levende ziel ziet maar een onvergetelijke indruk nalaat, staat erin.

Bondige teksten, inderdaad, maar dit is wellicht het grote succes van de Capitool Reisgidsen. Een laagdrempelige aanpak met oog voor detail. Het is niet omdat ze korte teksten schrijven dat ze niet veel tips geven. Een voorbeeld: bij de voorstelling van het huis van Karen Blixen, schrijfster van Out of Africa, vermelden ze waar je haar graf kan zien in de tuin. Een foto illustreert wat je mag verwachten. De grootste attractie is uiteraard het huis maar het grote park, waar je amper bezoekers ziet, is gewoonweg prachtig en die foto laat je ervan proeven. 

Dat ze ook kleine en minder bekende attracties vermelden heeft nog een bijkomend voordeel. Zo kan je een volle dag aangenaam invullen met weinig kilometers af te leggen. Beter dan te hollen van de ene grote attractie naar de andere en meer dan 200 km per dag af te leggen. Kaartjes, wandelroutes, opengewerkte tekeningen van gebouwen en plattegronden in reliëf maken deze reisgids compleet. 

Alhoewel deze reisgids niet de dikste is moet ik bevestigen dat het de meest complete en praktische reisgids is van Denemarken.

  

Tags: Capitool reisgidsen, Citytrip Kopenhagen, Vakantie Denemarken

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: