BARCELONA


Book BARCELONA
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • BARCELONA Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • BARCELONA Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

Aan de Olympische Spelen van 1992 houdt Barcelona een kanjer van een wereldhit over.  Freddie Mercury, zanger van Queen, en de operasopraan Montserrat Caballé bezongen deze Catalaanse hoofdstad als geen ander.  Er is bijna geen beter middel om je stad te promoten als via een populair lied. Of toch … deze reisgids van National Geographic bevat heel wat triggers om toeristen aan te trekken naar deze stad met een tweeduizend jaar oude geschiedenis. 

Kies je voor een citytrip of een plan je een korte vakantie van een week, dan maak je best vooraf een To see lijstje.  De uitgebreide informatie in deze uitgave helpt je hierbij.  Bij een bezoek van enkele dagen worden een wandeling over de Ramblas en de creaties van Gaudi aanbevolen. Het zevendaagse verblijf dat wordt voorgesteld is zeker ook de moeite waard. Misschien maak je dan tijd voor een wandelingen zoals door het Romeins Barcelona, of een modernisme-wandeling of een bezoek aan Camp Nou en aan het grootste stadvernieuwingsproject van Europa: Het bouwplan 22@. Interessant zijn de tips om je reis in te delen naar je eigen wensen en behoeften.  Dankzij de expertise van de schrijvers maak je kennis met insider tips over speciale plekjes, excursies buiten de gebaande paden en tapasbars. 

De besproken auto-uitstapjes buiten Barcelona nemen je mee langs kloosters, wijngaarden en de Costa Brava.  Zoals elke National Geographic reisgids vind je in dit boek ook een reiswijzer, info over hotels en restaurants, winkelen en uitgaan.   Met de stadsplannen, URL’s en openingstijden kan je van thuis uit al aan de slag voor een leuk verblijf in Barcelona.

  

Tags: Citytrip Barcelona, National Geographic

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: