ARGENTINIË - TE GAST IN


Book ARGENTINIË - TE GAST IN
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • ARGENTINIË - TE GAST IN Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • ARGENTINIË - TE GAST IN Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

Wist je dat de oorspronkelijke bewoners van Argentinië bijna alleen nog in de musea te zien zijn? De huidige bewoners zijn meestal afstammelingen van Europese migranten. Maar ze voelen zich wel allemaal Argentijn. En dan is er nog die mythe rond de gaucho. Met dit boek verneem je er alles over maar ook nog veel meer. 'Te gast in' is niet zomaar een reisgids. Met een 9-tal artikelen stelt men je de bruisende hoofdstad Buenos Aires voor, het bedevaartsoord Difunta Correa, de natuurwonderen in het paradijselijk Zuid-Patagonië, ...

Deze reispocket is samengesteld door Selma Kers die Argentinië van noord tot zuid heeft doorreist. Als journalist bekijk je de zaken anders dan een toerist en dit is een ideale uitgangspositie voor een reisgids als 'Te gast in'. Hij liet nog 5 andere mensen een artikel schrijven, elk vanuit hun specialisme.

Geen saaie hoofdstukken over politiek, maar wel gevatte artikelen dat iedereen begrijpt en soms wel heel leuk zijn. Titels zoals 'God, de paus en Herbalife', 'Stoelendans te paard' en 'Illegale vuilnisophalers' maken iedereen wellicht nieuwsgierig. Dit is net de sterkte van deze reeks, de onderwerpen zijn zo divers dat je die 80 bladzijden in één adem zult verslinden. Verveling is uitgesloten.

Daarom dat deze reispocket niet alleen de toerist zal boeien maar ook iedereen die geïnteresseerd is in Argentinië.


In Belgie beschikbaar bij :
-De Reyghere, Brugge 050-491229
-Atlas & Zanzibar, Antwerpen 03-2272723
-Atlas & Zanzibar ,Gent 09-2208799
-Nomade ,Leuven 016-226696
-De Plukvogel ,Vilvoorde 02-3056298
-Boekhandel Porto Mundo, Hasselt : 011-261826

Tags: Te gast in, Vakantie Argentinië

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: