AMSTERDAM (CAPITOOL COMPACT)


Book AMSTERDAM (CAPITOOL COMPACT)
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • AMSTERDAM (CAPITOOL COMPACT) Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • AMSTERDAM (CAPITOOL COMPACT) Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

Deze gids heeft alles te bieden voor kennismaking met alle belangrijke bezienswaardigheden van Amsterdam. De lezer krijgt in woord en beeld een overzicht van alles wat deze stad zo’n leuke bestemming maakt voor een kort of wat langer verblijf.

Eerst worden de hoogtepunten onder de bezienswaardigheden bondig toegelicht. Daarna gaan de auteurs thematisch aan de slag: historische gebouwen, musea, kerken, Joodse bezienswaardigheden, Grand Cafés, theaters, attracties voor kinderen, culinaire hoogtepunten, markten, enz … Nadien wordt de lezer wijk per wijk rondgeleid: de Plantage, het Museumkwartier, Oude Zijde, Nieuwe Zijde, enz … Op die pagina’s staan dan vooral bezienswaardigheden, bars en cafés en shoppingmogelijkheden in de kijker. Net zoals in de vorige hoofdstukjes krijg je ook hier een ruim aanbod aan afbeeldingen, plattegronden, enz …

Achteraan in dit handige en bruikbare gidsje vindt de bezoeker ook nog de klassieke wegwijs-informatie.


Wil jij ook op citytrip naar Amsterdam?

Ontdek onze complete citygids met 3 uitgewerkte stadswandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken van deze fijne stad Amsterdam leiden. Begin alvast te dromen van deze topbestemming.

Ontdek de stadsgids Amsterdam

Tags: Citytrip Amsterdam, Stedentrips, Vakantie Nederland

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: