101 AVONTUURLIJKE WEEKENDEN IN EUROPA


Book 101 AVONTUURLIJKE WEEKENDEN IN EUROPA
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • 101 AVONTUURLIJKE WEEKENDEN IN EUROPA Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • 101 AVONTUURLIJKE WEEKENDEN IN EUROPA Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

Je wil wel eens iets anders maar wenst het veilig te houden? Vliegvissen, wandelen, fietsen, 4x4, kajakken zijn maar een paar van de 101 mogelijkheden die in dit boek worden aangeboden. Er zijn ook wel iets avontuurlijker weekenden zoals duiken, ijsklimmen, deltavliegen, kanaalsurfen ... Voor al deze weekendtips trek je door het nieuwe en oude Europa, zelfs Rusland en Turkije zijn opgenomen.

Je kan dus moeilijk zeggen dat dit een saai boek is. Het is zelfs een stunt om voor elke leeftijd voldoende activiteiten te bieden. Het onderscheid is gauw gemaakt. Met een cabrio door de Champagnestreek rijden lijkt mij eerder voor het rustige type. Windsurfen in Spanje daarentegen is wellicht voor een jeugdig publiek. Met een MIG-19 jachtvliegtuig boven Moskou vliegen is dan weer voor een avontuurlijk aangelegde toerist.

Informatie over hoe zo'n activiteit te reserveren is soms heel goed, soms is het alleen maar een verwijzing naar de toeristische dienst. Zo krijg je bij die cabriotocht in de Champagne alleen het adres van de dienst voor toerisme. Het zou handiger geweest zijn om meteen het adres van zo'n verhuurbedrijf te plaatsen. Dat is wel gedaan voor de scootertocht in Rome.

Zeker een aanrader voor wie eens iets anders wil, om het even wat je leeftijd of graad van avontuurlijke aanleg is.

Tags: Avontuurlijke reizen, Reistips, Stedentrips, Weekendje weg

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: