DVD ZUID-AFRIKA


Book DVD ZUID-AFRIKA
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • DVD ZUID-AFRIKA Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • DVD ZUID-AFRIKA Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

Niet onterecht vangt deze dvd uit de reeks “Landen achter de horizon” aan met de boodschap dat Zuid-Afrika “een wereld in één land is”. In een klein uurtje krijg je inderdaad een zeer gevarieerd overzicht van wat dit prachtige land te bieden heeft. Deze dvd toont bovendien meer dan de klassieke toeristische hoogtepunten.

Deze reisdocumentaire voert je op een geordende wijze door gans Zuid-Afrika: vanuit Johannesburg worden allerhande interessante bestemmingen aangedaan. Je trekt door het Krugerpark en andere nationale parken. Er liggen theeplantages op je route maar ook locaties waar appelsien of papaja’s geteeld worden. Op je visuele route liggen zowel de Drakenberg, de Tafelberg als het Karoo natuurreservaat. Terecht wordt het Kaapse wijnland niet vergeten. Voor het oog van de camera trekken allerhande dieren voorbij, tot pinguïns toe. Steden als Duirban en Sun City worden eveneens aangedaan en er is zelfs even tijd voor een verblijf aan het strand. Tussendoor zijn er weetjes over de geschiedenis van Zuid-Afrika, maar over de cultuur van het land had ik graag wel een ietsje meer gezien.

De kleurenrijkdom van het land én de kwaliteitsvolle weergave daarvan op dvd zijn een lust voor het oog. Deze dvd hangt een prima beeld op van wat je kan verwachten aan natuur en andere bezienswaardigheden in Zuid-Afrika. Heb je geen plannen om te gaan dan zou deze dvd je wel eens van mening kunnen doen veranderen.

Tags: Vakantie Afrika, Vakantie Zuid-Afrika

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: