SNAP! FOTOGRAFEREN MET JE SMARTPHONE


Book SNAP! FOTOGRAFEREN MET JE SMARTPHONE
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • SNAP! FOTOGRAFEREN MET JE SMARTPHONE Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • SNAP! FOTOGRAFEREN MET JE SMARTPHONE Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

Je smartphone heb je bijna altijd bij je en bij sommige mensen lijkt het zelfs een verlengstuk van hun hand. Bovendien zit er een camera in van niet onaardige kwaliteit en kan je dus bijna altijd en overal foto's maken. Handig toch dat je niet steeds die reflexcamera of zelfs een tablet moet mee zeulen. Geen van beide past immers in een broekzak of een kleine handtas.

Ja, natuurlijk is er een kwaliteitsverschil tussen foto's gemaakt met een camera van honderden of duizenden euro's en wat je gedaan krijgt met je smartphone. Om bijvoorbeeld een bericht op Facebook te illustreren of te "instagrammen" is een zwaardere en duurdere camera echt niet nodig. Aan de slag dus met die  smartphone; Anki Wijnen vertelt hier over hoe en wat.

De auteur heeft zowel oog voor de technische aspecten als de creatieve en bezorgt de lezers allerhande nuttige tips over uiteenlopende onderwerpen. Ze doet dat op een rustige en verhalende toon, waardoor je er heus geen punthoofd van krijgt. Bij een techneut te rade gaan voor meer uitleg lijkt me veelal overbodig. 

Een zeer bescheiden hoofdstukje is gewijd aan fotograferen op reis. De lezer krijgt geen wereldschokkende informatie voorgeschoteld, maar een aantal bruikbare tips die het fotograferen onderweg toch wel leuker maken. Ja, er vallen best mooie en bruikbare foto's te maken met je smartphone. Iedere camera heeft voor- en nadelen, maar ook beperkingen. Als je daarmee rekening houdt ben je uitstekend bezig.

Tags: Fotograferen

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: