PASTABIJBEL


Book PASTABIJBEL
  • Auteur:
  • ISBN: 9789048836901
  • Type: Hardback
  • Bladzijden: 447
  • Categorie: Gastronomische reisboeken
  • Richtprijs: € 29,99
  • Taal: Nederlands
  • Datum: 30/12/2017
  • Recensent: RD
  • Uitgeverij: Carrera Culinair
  • Verdeeld door: L&M Books
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • PASTABIJBEL Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • PASTABIJBEL Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

Je bent net terug van een reis en je wil van die heerlijke pasta's die je proefde graag nog eens smullen, maar je herkent de pasta niet in het grote pasta-bos... Deze Pastabijbel is dan een uitstekend hulpmiddel. Roberta Pagnier laat je kennismaken met talloze soorten pasta en biedt daarna 130 recepten die beslist gemakkelijk te bereiden zijn met enig keukeninzicht.

Aan de basis van de lekkerste pasta-gerechten ligt zelfbereide pasta. Roberta Pagnier legt uit hoe je die ogenschijnlijk moeilijke taak aanpakt. En in geval van nood is er nog altijd pasta te vinden in de buurtwinkel of in het grootwarenhuis. Weet dan wat je proeft.

De Italiaanse traditie staat evenwel voorop bij de auteur, bijna niets is heiliger dan dat. Ze zorgt alvast voor een beknopte introductie tot de voornaamste regels en technieken. Even beknopt omschrijft ze naast de bekende pastasoorten een assortiment dat je mogelijk volkomen onbekend is: caramelle, fregula, maltagliati, casarecce, ditaloni, paccheri, trenette, agnolotti en zovele andere. Moet er nog pasta zijn?

Belangrijk pluspunt -naast de verzamelde pastakeukenwetenschap- van deze lekkere en interessante uitgave is dat zoveel pasta-kennis verzameld zit in een zeer handig formaat. Gebrek aan pasta-inspiratie is niet meer mogelijk als je deze pastabijbel in de keuken haalt.

  


Ondertitel: "Van agnolotti tot rigatoni en van tagliatelle tot zite".

Tags: Gastronomie

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: