DE SMAAK VAN ROME


Book DE SMAAK VAN ROME
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • DE SMAAK VAN ROME Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • DE SMAAK VAN ROME Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

"De smaak van Rome' geeft je niet alleen de beste adressen voor een drankje en een hapje. Je krijgt eveneens heel wat tips mee om de mooiste plekjes van Rome zeker niet te missen. Al die informatie krijg je per wijk, geïllustreerd met een handig kaartje. Bovendien geven bekende personages per wijk hun favoriete adresjes.

Dit boek stelt je in staat om op een heel eenvoudige manier niet in een toeristenval te trappen. Meer dan driekwart van de tips zijn een paar straten weg van de toeristische hoogtepunten. Er is een indeling in gelegenheden voor koffie en ontbijt, voor een lekker ijsje, voor wijn en aperitief en tenslotte voor lunch en diner.

De informatie is bewust heel beperkt gehouden en geeft je een idee wat je er mag verwachten. Het zou handiger geweest zijn om bij de restaurants een website en/of telefoonnummer te vermelden voor reservatie. De handige toerist zal het uiteraard snel vinden door te Googelen. Om het geheel compleet te maken krijg je af en toe een winkeltip, veelal uitzonderlijke winkels die je zeker niet mag missen.

Het handig formaat en de combinatie van culinaire tips met de belangrijkste bezienswaardigheden geven dit boek een belangrijke meerwaarde.


Ondertitel: De beste adressen & de mooiste plekken

Tags: Citytrip Rome, Gastronomie

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: