BUITEN KOKEN


Book BUITEN KOKEN
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • BUITEN KOKEN Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • BUITEN KOKEN Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

Vakantie en vrije tijd inspireren sowieso tot koken en als het weer dan ook nog mee zit, dan kan het helemaal los gaan. Of je nu in je tuintje zit, ergens op een camping dichtbij of op een idyllische exotische plek, aan lekker eten wordt er vaak gedacht. Deze uitgave richt zich tot al wie buiten wil komen, of dat nu op een bescheidenvuurtje is, op een barbecue die zijn beste tijd gehad heeft, bij een kampvuur of in een camperoven, maakt niet uit.

Bij de indeling houdt de auteur niet zozeer de aard van de warmtebron in het oog als wel de tijd nodig om het voorgestelde lekkers te bereiden: minder dan 30 minuten, 30 tot 60 minuten of langer dan een uur. Een apart hoofdstuk presenteert ook nog eens lekkers bij het kampvuur. Ook met kleine hapjes en knabbels kan je creatief omspringen.

Natuurlijk speelt de aard van je "kooktoestel" een rol en je kookervaring natuurlijk. Forel met citroen- en peterselieboter of risotto met garnalen, rozemarijn en maïs zijn niet zomaar op één, twee, drie te voorschijn te toveren. Biersteak met chimichurri oogt dan misschien weer iets te eenvoudig voor meer ervaren buitenkoks? Ben je niet zo'n kook- en vuurmeester, begin dan met iets eenvoudig. Al snel krijg je de knepen van het buiten-koken in de vingers. In deze mooi geïllustreerde uitgave doe je alvast hopen inspiratie op.

 


Ondertitel: "De kookbijbel voor outdoor cooking".

Tags: Gastronomie, Kookboeken

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: