DE 10 GEBODEN VAN EEN WERELDREIZIGER


Book DE 10 GEBODEN VAN EEN WERELDREIZIGER
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • DE 10 GEBODEN VAN EEN WERELDREIZIGER Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • DE 10 GEBODEN VAN EEN WERELDREIZIGER Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

Wie droomt er niet van om wereldreiziger te worden? Diegenen die echt doorzetten leren het “vak” van wereldreiziger vaak met scha en schande. Met behulp van dit praktische en nuttige boekje kan je veel stappen overslaan van het leerproces dat je tot een meer ervaren wereldreiziger maakt. Ook al is “wereldreiziger” te hoog gegrepen voor je, dan nog is deze uitgave leerrijk en bovendien prettig om lezen ook.
 
Deze uitgave is geen overlevingsgids, eerder een gids voor de omgang met je medereizigers, met de lokale bevolking waar dan ook, met een paar vervelende dieren en met jezelf. Als je met dit bonte gezelschap overweg kunt en je houdt aan een aantal fundamentele regels heeft je grote reis een meer dan behoorlijke kans om uit te monden in een schitterende ervaring die je levenslang bijblijft. Tyron Van Hee helpt je daarbij met zijn vele adviezen en weetjes, verhaald in een directe stijl, zonder er doekjes om te winden.
 
Of je een volleerde wereldreiziger bent als je dit boek geadsorbeerd hebt? Neen. Maar je bent wel een gewaarschuwde reiziger, eentje die zich goed kan voorbereiden. En een dergelijke reiziger is er minstens twee waard.


Afmetingen: 13,5 x 21,5 cm
>> Bestel dit boek via Lannooreizen.be

Tags: Budgetreizen, Wereldreizen

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: