ROUTE NAPOLÉON EN WALLONIE


Book ROUTE NAPOLÉON EN WALLONIE
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • ROUTE NAPOLÉON EN WALLONIE Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • ROUTE NAPOLÉON EN WALLONIE Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

Op 14 juni 1815 begon Napoleon Bonaparte aan een tocht die hem uiteindelijk in Waterloo bracht, waar hij op 18 juni voor eens en voor altijd verslagen werd. Deze Michelingids, momenteel enkel in het Frans verkrijgbaar, leidt de lezer over het traject dat de roemruchte generaal / keizer aflegde over Waals grondgebied.

In de voetsporen van Napoleon steek je heel wat op van de toenmalige gebeurtenissen, maar misschien belangrijker nog: je ontdekt onderweg een resem prachtige landschappen, aangename dorpjes en verrassende stadjes waar je anders wellicht niet komt. Je maakt van de gelegenheid gebruik om allerhande lekkers uit de regio te proeven en te overnachten op onvermoede plekjes.

De routebeschrijving lijkt behoorlijk gedetailleerd, maar je schaft toch best ook een gepaste kaart aan. Anders dan Napoleon kan jij beroep doen op kaartmateriaal van een bekende uitgever. Dat Wallonië-Brussel Toerisme deze uitgave sponsort is mooi meegenomen, want het drukt de prijs. Maar de ontdekkingen die je onderweg doet zijn helemaal onbetaalbaar: ze bezorgen je een ontspannen gevoel.

   


Ondertitel: "De la frontière française (Hestrud) à Waterloo".

Tags: Michelin uitgeverij, Napoleon, Vakantie Wallonië

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: