RANDONNÉES EN BOUCLE DANS LA PROVINCE DE LIÈGE


Book RANDONNÉES EN BOUCLE DANS LA PROVINCE DE LIÈGE
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • RANDONNÉES EN BOUCLE DANS LA PROVINCE DE LIÈGE Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • RANDONNÉES EN BOUCLE DANS LA PROVINCE DE LIÈGE Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

Bij Les Sentiers de Grande Randonnée (SGR) - de Waalse zusterverenigng van Grote Routepaden in Vlaanderen - verschijnt een nieuwe reeks wandelgidsen met lusvormige wandeltochten. Voorheen stonden enkel doorgaande lange afstandswandelingen op het menu. Nu het netwerk volledig is voltooid stappen ze over op lusvormige wandelingen met middellange afstanden. Bij de meeste wandelingen zijn verkortingen voorzien waardoor ook minder geoefende wandelaars er gebruik van kunnen maken.
 
De topogids is vergelijkbaar met de vorige SGR uitgaven: volledig in kleur, handig formaat (14 x 21 cm), duidelijke NGI-kaarten op schaal 1:50.000, gedetailleerde wegbeschrijvingen, toeristische en praktische informatie en rijkelijk geïllustreerd met mooie foto’s. Bij elke wandeling wordt een schematisch overzicht met de referentiepunten en de tussenafstanden weergegeven. GPS-gebruikers komen aan hun trekken met een apart hoofdstuk en bovendien worden bij de wegbeschrijving de coördinaten vermeld. In de voor- en achterflap van de covers vind je de overzichtskaart van de provincie Luik met aanduiding van de 16 wandelingen, de legende van de wegmarkeringen en een overzicht van het volledige GR-wandelnetwerk in Vlaanderen en Wallonië.
 
Met deze gids kun je met een gerust gemoed de provincie Luik tot in de kleinste hoekjes verkennen. Voorlopig enkel in het Frans.

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: