Prague


Book Prague
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • Prague Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • Prague Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

De korte introductie tot Praag, vooraan in deze gids, per periode uit de geschiedenis (Gouden Eeuw, Renaissance, …) spreekt me wel aan. Zo heb je meteen al het gevoel dat je enigszins vaste grond onder de voeten hebt als je in deze mooie stad landt of belandt. Het volgende hoofdstuk “Prague at a glance” verstevigt dat gevoel nog eens, je kan al meepraten over de hoogtepunten.

Een prachtige manier om Praag te benaderen met een verkennersblik is van op de rivier, de Vtlava. Je kent nu zoveel oriëntatiepunten en wetenswaardigheden dat je met stevige tred de stad kan ontdekken, wellicht beginnend met het oudste nog overgebleven stadsdeel en daarna verder gebied per gebied (het Joodse kwartier, het kasteel en haar omgeving, ...). Doe je die verkenning liever onder enige begeleiding? Dat kan aan de hand van drie uitgestippelde wandelingen en met behulp van de kennis opgedaan in vorige hoofdstukken. Zoek je het verder, dan zijn er ook nog een zevental dagtrips die je de mogelijkheid bieden de ruime omgeving van Praag te ontdekken.

De veelheid aan prachtige illustraties en hun overzichtelijke voorstelling dient zich ook hier aan als één van de sterkste punten van Eyewitness Guides. In een stad als Praag is het visuele immers een zeer belangrijke factor. Met deze gids onder de arm laat Praag zich uitstekend behappen.


--> Toeristische informatie over Praag
--> Hotels, promoties en citytrips Praag (hotel+vlucht) 
--> Een overzicht van weekendtrips voor Praag
--> Vliegtuigtickets: prijzen vergelijken en online reserveren 

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: