GR 129 SUD, LA BELGIQUE EN DIAGONALE! DINANT – ARLON


Book GR 129 SUD, LA BELGIQUE EN DIAGONALE! DINANT – ARLON
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • GR 129 SUD, LA BELGIQUE EN DIAGONALE! DINANT – ARLON Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • GR 129 SUD, LA BELGIQUE EN DIAGONALE! DINANT – ARLON Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

Deze topogids van de GR 129 Sud is het sluitstuk van een imposant project: een wandelpad dat je dwars doorheen heel België brengt. De route vertrekt op de vesten van Brugge en loopt tot in het diepe zuiden bij Aarlen. Ze kwam tot stand dankzij de inzet van de vele Vlaamse en Waalse vrijwilligers. Eerder verschenen het eerste en tweede gedeelte van dit lange afstandwandelpad.

Het Vlaamse deel is 118 km lang en loopt van Brugge naar Ronse. De route is beschreven in de topogids “GR 129 Dwars door België, deel Vlaanderen”. Het tweede traject kun je nalezen in de Franstalige “GR 129 La Belgique en diagonale, Ellezelles – Dinant”.In deze derde topogids van de GR 129 vind je het traject van Dinant tot Aarlen, met een totale afstand van 254 km. De route loopt na Dinant langs Houyet, Wellin, Herbeumont, Florenville, Orval, Torgny, Virton tot in Aarlen. Het is een interregionale route die je achtereenvolgens door de Condroz, Famenne, Ardennen, Gaume en Lorraine brengt.

Zoals we gewoon zijn van de topogidsen van SGR, is ook deze uitgave gedetailleerd gedocumenteerd: vooraan vind je alle informatie over de mogelijkheden van het openbaar vervoer, logeerplaatsen, horeca, nuttige adressen, afstand- en hoogtetabellen. Daarna volgen de routebeschrijvingen. Deze zijn rijkelijk geïllustreerd met kleurenfoto’s en kaderstukjes over de natuur en de bezienswaardigheden. De overzichtkaart van de volledige route vind je terug in de voorflap. De topografische NGI-kaarten op schaal 1:50.000, met ingetekend traject en referentiepunten, zitten gezamenlijk achteraan in de gids. Voorlopig enkel in het Frans.

De drie gidsen zijn te koop in de webshop van Grote Routepaden: www.groteroutepaden.be.

Tags: Grote Routepaden, Topogids, Wandelgidsen

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: