FLANDERS' SIX DIVINE CITIES


Book FLANDERS' SIX DIVINE CITIES
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • FLANDERS' SIX DIVINE CITIES Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • FLANDERS' SIX DIVINE CITIES Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

Eerder al publiceerde deze uitgever het Globetrotter’s Logbook, toen eveneens in een leuk doosje. In tegenstelling tot de vorige uitgave die zich op wereldreizigers richtte, mikt dit souvenirboekje op de bezoekers van de zes Vlaamse kunststeden. De samenwerking met “Toerisme Vlaanderen & Brussel” resulteert hopelijk in een extra aantal bezoekers voor de zes steden (Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Leuven en Mechelen).

Gerangschikt per stad worden in dit souvenirboekje 118 belangrijke bezienswaardigheden beknopt omschreven, met daarbij een foto en de belangrijkste praktische informatie. Aan iedere bezienswaardigheid is één pagina voorbehouden, met daarop telkens ook ruimte waar de bezoeker zijn persoonlijke appreciatie of andere informatie kan noteren. Een aantal van de foto’s op die pagina’s zijn prachtig, van andere vraag je je af wat de toerist er aan heeft. Voor elk van de zes steden is een plannetje afgedrukt, voldoende duidelijk om je te oriënteren naar en tussen de bezienswaardigheden.
 In zoverre het nog nodig mocht zijn maakt dit souvenirboekje nog maar eens duidelijk met welk een schat aan bezienswaardigheden Vlaanderen kan uitpakken. Ook op toeristisch vlak kan Vlaanderen meer dan zijn mannetje / vrouwtje staan.


Afmetingen: 9 x 12,5 cm

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Reacties

Wouter

20/10/2007

danku. was net op zoek naar een goed kadooke voor amerikaanse bezoekers met kerst.

Carla

3/07/2008

gebruik het zelf ook. woon in mechelen en zag in dit boekje dingen die ik niet kende :-( stel je voor

jomme

15/02/2008

dank voor de tip. idd zeer leuk boekje voor buitenlandse bezoekers

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: