25 ULTIMATE EXPERIENCES IN EUROPE


Book 25 ULTIMATE EXPERIENCES IN EUROPE
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • 25 ULTIMATE EXPERIENCES IN EUROPE Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • 25 ULTIMATE EXPERIENCES IN EUROPE Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

Als je het denkt allemaal gezien en beleefd te hebben in Europa kan dit boekje misschien raad brengen. Een wat bescheidener opstelling is: je bent op zoek naar belevenissen en je weet niet waar te beginnen.
 
Elk van die 25 “ultieme belevenissen” wordt in een paar pagina’s voorgesteld. De eerste belevenis die me opviel was: “Belgisch bier proeven”. Niet meteen een uitdaging voor Vlamingen of Walen dus … Alle proefplaatsen bevinden zich in Brussel, maar alle adressen zijn eentalig Frans, waarmee weer maar eens het idee versterkt wordt dat België een in hoofdzaak Franstalig land zou zijn. Een sauna in Finland of een bezoek aan de metro in Moskou kon ik evenmin zien als een ultieme ervaring.
 
Hogmanay vieren in Schotland lijkt me dan weer wel leuk, net als een nachtje in het Louvre. Topbelevenis is beslist de waarneming van het Noorderlicht in Zweden (of elders in Noord-Europa).
 
Kortom, een resem belevenissen waarin ieder wel wat van zijn gading vindt. Het afsluitende overzichtje met Europese weetjes is mogelijk wel interessant voor wie nog niet zo best geïnformeerd is. Je krijgt hier lijstjes van de belangrijkste talen, van de meest imponerende stadhotels, van de voornaamste topklasse restaurants, enz …


Afmetingen: 10,5 x 14,5 cm

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: