REISKALENDER 2013


Book REISKALENDER 2013
  • Kopen - prijs vergelijken:
  • REISKALENDER 2013 Kopen - prijs vergelijken: Proxis & Azur
  • REISKALENDER 2013 Kopen - prijs vergelijken: BOL.com

Op een scheurkalender hoeven toch niet persé mopjes, weerspreuken of wijsheden allerhande te staan? Iedere dag opnieuw, wanneer je een blaadje afscheurt een mooie reistip krijgen is toch ook wel leuk? Alle dagen van het jaar de dag beginnen met een reisidee in je hoofd, wordt een mens daar niet vrolijker van?

De reistips zijn heel gevarieerd, van een vakantie op een exotische bestemming over een popfestival in de buurt, van een bezoek aan Athene op Paasdag tot een daguitstap in Zeeland, de beklimming van de hoogste berg van Papoea Nieuw Guinea of een bezoekje aan Antwerpen. Er is keuze te over en ze is erg afwisselend. Anderzijds, nu al een Elfstedentocht aankondigen lijkt gewaagd, zeker als je weet dat de vorige in 1974 doorging.

Net als in de vorige editie die ik doorbladerde, die van 2010, maken de auteurs ook nu weer fouten in Vlaanderen. Een van de tips voor Gent luidt "een bezoek aan de vele terassen van de vernieuwde Botermarkt". Natuurlijk moet dat Korenmarkt zijn; de Botermarkt is zelfs nog niet aan afwerking toe op dit ogenblik. Wat verder staat er: "op de terugweg naar de Grasbrug loopt u door de Veldstraat". Ik kan echt niet geloven dat iemand van de redactie ooit in Gent was. Misschien bij een volgende editie toch vooraf eens voorleggen aan iemand die kennis heeft van onze regio? Maar ja, dat advies gaf ik ook al in 2010...

  

Tags: Capitool reisgidsen, Kalender

Ontvang als eerste last-minutes en updates direct in je mailbox

E-mail adres*:

Zelf een recensie toevoegen

Naam*:  
E-mail adres*:

Uw recensie*: 
 
Veiligdheidscode: