Recensies


Als uzelf een recensie plaatst door de reactielink onderaan elke recensiepagina dan worden alleen je naam en de datum van inzending gepubliceerd.

Naam
Uw echte naam hoeven we niet, u mag dus een pseudoniem gebruiken. Het is evenwel verboden om een naam te gebruiken van andere, al dan niet bekende personen.

E-mail
Uw e-mailadres hebben wij alleen nodig om eventueel te reageren. Uw e-mailadres is uit ons bestand verwijderd van zodra wij uw recensie hebben goedgekeurd.

Uw recensie
U kan een recensie schrijven alleen over het boek vanop de pagina waar u reageert. Dit kan negatief zijn, positief, raadgevend zijn of uw eigen leeservaring bevatten. Beledigende of nietszeggende recensies worden onmiddellijk geschrapt.

Reactie op een recensie

  • Wenst u te reageren op een recensie omdat die voor u beledigend of totaal onwaar is dan kan u dit melden via de contact-knop onderaan elke pagina.
  • Wenst u uw eigen recensie van de website af te halen dan gaat u naar de pagina waar uw recensie staat, klikt op de contact-knop onderaan die pagina en vraagt om die recensie weg te halen. Maar dat kan alleen gebeuren als u zich aanmeldt met hetzelfde emailadres waarmee u het geschreven heeft, pas dan zijn we zeker dat u de auteur bent.